TAJ MAHAL LEUVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Taj Mahal Leuven. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2021 om 13:57 When takeaway shows you "average delivery time 20min" on a common workday, then waiting 90min for your food is far too long
5 sep 2021 om 19:46 Tasty, fast
20 aug 2021 om 19:46 Food was very tasty and properly seasoned today!
20 aug 2021 om 17:39 Very nice food. Less spicy as in restaurant itself. But ok.
20 aug 2021 om 6:56 lekker, maar als ik lams bestel verwacht ik ook lams wij kregen kip in plaats van lam ? ...
14 aug 2021 om 23:35 Very inconsistent every time we order. Bland sauce in general, lacking salt and spice. Shrimps tasted like they were boiled/cooked separately (again without seasoning) before added to the sauce. Only good thing was plain rice and naan. New chef?
9 aug 2021 om 8:34 Heel lekker en verzorgd. We hebben ervan genoten!
8 aug 2021 om 18:26 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Het eten is slecht, flauw en veel te duur. Nooit meer.
6 aug 2021 om 19:15 Zeer lekker eten, meer dan voldoende porties en op het afgesproken tijdstip geleverd. Voor herhaling vatbaar!!
1 aug 2021 om 19:57 De chef curry kip was lekker maar de Kukhura salad was echt schandalig klein met eigenlijk alleen wat komkommer en kip in met een paar stukjes tomaten en dat voor €10, schandalig! De Coupe Aardbei waren 3 bollen vanille voor €6 ook veel te duur!
23 jul 2021 om 22:21 Lekker eten. Jammer genoeg werd niet alles geleverd waarvoor ik heb betaald.
22 jul 2021 om 23:19 Ik gaf het verkeerde huisnummer door zodat de levering niet toekwam, maar na telefoontje zijn ze opnieuw komen leveren (na sluitingstijd). Enórm klantvriendelijk !